Фирма Жар е създадена през 2001 година в гр. Варна.

С пециализирана е в производството и дистрибуция на млени меса и месни полуфабрикати от свинско месо.През 2006 година фирмата построи и ново предприятие за производство на охладени и замразени пилешки и свинки полуфабрикати и разфаосвки. Така навлязохме и в пазара на пилешко месо и постояно разнообразяваме и увеличаваме производството. Изпълняваме индивидуални поръчки на клиенти, като овкосяване, грамиране и мариноване. Транспорта извършваме ние със собствени хладилни коли, с което гарантираме бързина и сигурност при доставките.

Ето, вече повече от петнадесет години полагаме усилия и сме оценени като стабилен и коректен партньор на множество клиенти от цялата страна . Успяхме да изградим успешно сътрудничество с голяма част от търговците на едро в България. Те от своя страна умело и находчиво ни представляват пред своите партньори - магазините за хранителни стоки, ресторанти и заведения за бързо хранене и борси в чужбина. Наши дългогодишни партньори са компании като ЦБА АД, Трънчев ЕООД, Ваньо Чолаков, Пацони маркет, ХМ Томи АД, и много други ... Създадохме приятелства и зад граница, което от своя страна ще доведе до следващата ни крачка в нашето развите- предлагане на нашата марка на Европейския пазар.

Ние смятаме, че високото качество, новаторството в рецептите, внедрените европейски технологии и спазването на високи хигиенни норми е предпоставка за гарантиран успех на целевия пазар и бързото развитие на предприятието.


Подхода ни е да печелим клиенти е да предлагаме прясно българско месо, високо качество и бързи срокове на доставка на конкурентна цена.

ПродуктиКонтакти